Close

Uitslagen Interne Competitie Voorgaande jaren

In 2017 - 2018 werd er geen verslag gedaan, de laatste mail met eindstand is:

mannen ! 

ronde 36 is gespeeld met een goede opkomst voor dit jaar, maar te weinig voor volgend jaar. een speciale commando unit heeft zich ten doel gesteld er nog eens fiks aan te trekken en te kijken of we niet wat meer volk kunnen krijgen in het komende seizoen. binnenkort zal hierover op top niveau worden vergaderd. dit zal helaas veel contributie kosten want zoals een europese commissie betaamt moet er veel over de balk, maar dat terzijde.
 
vanaf deze week gaan we op woensdag spelen waarbij de zomercompetitie pas over enkele weken zal beginnen. tot die tijd kunnen we een kleine raid competitie spelen en een avondje snelschaken. ik zal met mladen en gerard overleggen want zelf ben ik a.s. week door lichamelijk ongemak verhinderd. maar komt allen !! er is altijd wat te doen (soms staat het stoplicht op rood en soms op gr….)
 
zoals gezegd de competitie zit erop met de volgende partijen:
foto van Schaakclub Westeinder.
 
willem eveleens is ongeslagen kampioen geworden maar dat is niet zo heel gek gezien het rating verschil, de hele einduitslag volgt hieronder.
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
vergeet dus de sleutelwoorden niet: vanaf 23 mei schaken op woensdag - altijd wat te doen - bianca - willem kampioen - jos - huup remise en volgend jaar massaal op komen dagen
 
gr,
peter
 
Loading...
Loading...